Με αφορμή την Ανακοίνωση των νέων Πινάκων Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας 2017-2018 της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. την 10η Αυγούστου 2017, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε:

«Συγχαρητήρια» – ειδικότερα στον Πρωτεργάτη, «ευεργέτη» και γνήσιο «Κρητικό», που εξωτερικεύοντας τις δυνάμεις του σε υπερθετικό βαθμό, την τεράστια κακία και το μίσος του, κατάφερε και ξεκλήρισε ένα ολόκληρο οικοδόμημα που αναγράφεται με ανεξίτηλα γράμματα στην διαχρονική μας Ιστορία:

Κρητική Διαιτησία – Ανώτατων Ελληνικών Κατηγοριών “Super League”.

«Υπερήφανε» / διακριτέ επιστήμονα, το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα υλοποιώντας-το δίκαια και με τις αστροφυσικές σου ικανότητες καταφέρες να αυτό-αναδειχθείς, σε Μονάρχη του Νησιού μας (As Cretan Chief Committee Officer).

Οφείλουμε να σε επιβραβεύσουμε, με τα «Oscars Period 2017-2018» στον Πρώτο Ιστορικό σου Ρόλο, του ανεπιθύμητου πολίτη στο Παλικαρίσιο-Αντρίκιο Νησί μας, το οποίο έχει μάθει όλα τα χρόνια να είναι ενωμένο, μεταξύ όλων των όμορων Νομών.

Τώρα πια επόμενος στόχος είναι το φεγγάρι, άπιαστο μεν…. αλλά με τέτοιες κβαντικές ικανότητες ποτέ δεν ξέρεις!

P.S. Ερώτημα ? : Επιπρόσθετα, εάν θεωρείσαι πρώτος στην «Ιεραρχία» και σε καθοδηγεί με τόση ευκολία, γεμάτη καταπιεστική ενέργεια, ένας λιτός «Φαρισαίος» εγκλωβισμένα στις παρωπίδες του και με εργασιακή ειδικότητα ο ανεπάγγελτος γραμματέας σου, τότε!!! αν ακόμη και σήμερα πιστεύεις στην προ οκτώ-μηνών «επιλογή» σου, τότε καλύτερα να εξομολογηθείς (κατά προτίμηση στην Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού) στην υπό-κατασκευή «εκκλησία» που θα σου υποδείξει ο εντολέας σου.

Η Ελληνική Κρητική Διαιτησία Είναι Ενωμένη/Δυνατή Και Πάντα Περπατά Με Το Κεφάλι Ψηλά.