Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Κελαϊδης Γεώργιος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής ως Β΄ Βοηθός Διαιτητή, μεταξύ των ομάδων ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥτην Τετάρτη 04/10/2023 και ώρα 16:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Μισαηλίδης Βασίλειος (Χανίων) με Α΄ βοηθό διαιτητή τον κ. Ξουριδά Αθανάσιος (Αν. Αττικής). Παρατηρητής Διαιτησίας ορίσθηκε ο π. Πνευματικάκης Εμμανουήλ από το Λασίθι.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Διονύσης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής ως Β΄ Βοηθός Διαιτητή, μεταξύ των ομάδων ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ – ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗτην Τετάρτη 04/10/2023 και ώρα 16:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Ταμπουρατζής Μιχαήλ (Λασιθίου) με Α΄ βοηθό διαιτητή τον κ. Σιγανός Αργύριος (Λασιθίους). Παρατηρητής Διαιτησίας ορίσθηκε ο κ. Δοκιμάκης Ιωάννης από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Τετάρτη 04-10-2023 στον αγώνα ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ζαφείρης Αλέξανδρος (Ηρακλείου) με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μπλαβάκη Εμμανουήλ (Ηρακλείου) και τον κ. Μαυρεδάκη Νεκτάριο (Χανίων).