Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Κελαΐδης Γεώργιος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής ως B΄ Βοηθός Διαιτητή, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΟΡΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣτην Κυριακή 22/01/2023 και ώρα 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Κυριακίδης Ρωμανός-Ιωάννης [Λασιθίου] με Α΄ βοηθό διαιτητή τον κ. Κοκοτάκης Μιχαήλ [Λασιθίου] και με παρατηρητή Διαιτησίας τον κ. Δοκιμάκη Ιωάννη από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα  Γ΄ Εθνικής, το Σάββατο 21-01-2023 τον αγώνα ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κουκλάκης Αντώνιος [Χανίων] με βοηθούς διαιτητές τον κ. Καφεσάκη Εμμανουήλ [Λασιθίου] και τον κ. Θεοδωσάκη Ζαχαρία [Λασιθίου].

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα  Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 22-01-2023 τον αγώνα ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον Μαυρεδάκης Νεκτάριος και τον κ. Κοτσιφάκη Χρήστο, άπαντες από τα Χανιά.