Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, την Κυριακή 24/10/2021 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Λιοδάκης Εμμανουήλ και Βαρβαντάκης Ματθαίος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο πάτερ Πνευματικάκης Εμμανουήλ από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, το Σάββατο 23-10-2021 στον αγώνα ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Κολοκοτρώνης Ιωσήφ και τον κ. Μαρκετάκης Θεόδωρος, άπαντες από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 24-10-2021 στον αγώνα ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ – ΑΟ ΠΟΡΟΥ, με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μόσχου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Καφεσάκης Εμμανουήλ και τον κ. Κοκοτάκης Μιχαήλ, άπαντες από το Ηράκλειο.