Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, την Κυριακή 06/06/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Βαρβαντάκης Ματθαίος και Βλαχάκης Γεώργιος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Τριανταφύλλου Γεώργιος από τα Χανιά.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος ορίσθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής και κ. Λιοδάκης Εμμανουήλ ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣτην Κυριακή 06/06/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μόσχου Δημήτριος (Λασιθίου) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Κοκκινάκης Βασίλειος από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 06-06-2021 στον αγώνα ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μανδαλενάκης Εμμανουήλ με βοηθούς διαιτητές τον κ. Κατσογιάννης Ηλίας και τον κ. Μπλαβάκης Εμμανουήλ, άπαντες από το Ηράκλειο.