Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΟΡΟΥ – ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, την Κυριακή 30/05/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Λιοδάκης Εμμανουήλ και Βλαχάκης Γεώργιος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Μαστορίδης Αναστάσιος από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής με τον κ. Κολοκοτρώνης Ιωσήφ (Χανίων) ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥτην Κυριακή 30/05/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Τρίγκας Νικόλαος (Χανίων) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γαρεφαλλάκης Μιχαήλ από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 30-05-2021 στον αγώνα ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ – ΓΠΣ ΑΛΜΥΡΟΣ, με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυρεδάκης Νεκτάριος και τον κ. Μαρκετάκης Θεόδωρος, άπαντες από τα Χανιά.