Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥτην Κυριακή 01/11/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος και Βαρβαντάκης Ματθαίος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Τριανταφύλλου Γεώργιος από τα Χανιά.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Βασίλογλου Γεώργιος, ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής και κ. Βλαχάκης Γεώργιος ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ – ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣτην Κυριακή 01/11/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ζαφείρης Αλέξανδρος (Ηρακλείου) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δεδότσης Δημοσθένης από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής,, την Κυριακή 01-11-2020 στον αγώνα ΑΟ ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΟ ΠΟΡΟΥ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ταμπουρατζής Μιχαήλ (Λασιθίου) με βοηθούς διαιτητές τον κ. Χατζηβασιλείου Βασίλειος (Μακεδονίας) και τον κ. Θεοδοσάκης Ζαχαρίας (Λασιθίου).

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 01-11-2020 στον αγώνα ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ – ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Κολοκοτρώνης Ιωσήφ και τον κ. Πέτσας Δημήτριος, άπαντες από τα Χανιά.