Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑO ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗτην Κυριακή 18/10/2020 και ώρα 16:30 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Λιοδάκης Εμμανουήλ και Βλαχάκης Γεώργιος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γαρεφαλλάκης Μιχαήλ από το Ηράκλειο.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος, ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής και κ. Βασίλογλου Γεώργιος ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΟΡΟΥ – ΗΡΟΔΟΤΟΣτην Κυριακή 18/10/2020 και ώρα 16:30 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αντωνίου Δημήτριος (Χανίων) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωαννίδης Γεώργιος από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 18/10/2020 στον αγώνα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ με ώρα έναρξης 16:30 μ.μ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κρασαγάκης Χρήστος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Δασκαλάκης Αντώνιος και τον κ. Δασκαλάκης Ιωάννης, άπαντες από το Ηράκλειο.