Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την αλλοπρόσαλλη πράξη βίας κατά των μελών μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Σπηλίου στον αγώνα Β΄ Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου «Α.Γ.Σ.Σ.Ν. ΦΟΙΝΙΚΑΣ» – «ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ», από 50 περίπου οπαδούς-“ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ” της ομάδος «Α.Γ.Σ.Σ.Ν. ΦΟΙΝΙΚΑΣ». Επαναλαμβάνουμε ότι από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθε» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό θεμελιώδες στοιχείο κάθε πραγματικής αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή της κρίσης στην κοινωνία που ζούμε, πρέπει όλη η αθλητική οικογένεια να συσπειρωθούμε και να αποβάλουμε από τον χώρο μας τα κακώς κείμενα, πρόσωπα και γεγονότα με απώτερο στόχο οι λιλιπούτειοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να αποδίδουν μέσα στο γήπεδο ένα υγιές και αθλητικό πρόσωπο τόσο για αυτούς όσο και για την κοινωνία που αντιπροσωπεύουν.                  

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στο Συμβούλιο της ομάδος «Α.Γ.Σ.Σ.Ν. ΦΟΙΝΙΚΑΣ» ώστε να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για το βίαιο περιστατικό κατά των μελών μας, γνωρίζοντας τελεσίγραφα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία.