Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εκλεκτού μας συναδέλφου και Ιδρυτή του Συνδέσμου μας Τσομπανάκη Ιωάννη. Ενός εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινωνίας μας και ενός εξαίρετου ανθρώπου που υπηρέτησε με σθένος και αξιοπρέπεια την Ελληνική διαιτησία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 19 Φεβρουαρίου 2017, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του Ιδρυτικού Μέλους του Συνδέσμου μας Τσομπανάκη Ιωάννη και αποφάσισε:

  • Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Ρ. και των Μελών του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία την Δευτέρα 20 Φεβ. 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ρεθύμνου και ώρα 14:00 μ.μ..
  • Να κατατεθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου σε φιλόπτωχο ίδρυμα του Δήμου Ρεθύμνου και
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Σ.Δ.Π.Ρ. και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Ιωάννης Τσομπανάκης πορεύτηκε με εντιμότητα και υψηλές αρχές στον επαγγελματικό του βίο και στον στίβο της Ρεθυμνιώτικης διαιτησίας (έχοντας αγωνιστεί ως επόπτης γραμμών Α΄ Εθνικής) ο οποίος διακρίθηκε για το ήθος, την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του.

Ονομάστηκε διαιτητής το 1969 και αγωνίστηκε έως και το 1978. Μετέπειτα πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως καθηγητής Διαιτησίας, ως Παρατηρητής Διαιτησίας σε Εθνικό επίπεδο αλλά  και ως εκπρόσωπος του Σ.Δ.Π.Ρ.  στην Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Κέρδισε επάξια την εμπιστοσύνη των νεώτερων μελών μας, καθώς επίσης υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του Συνδέσμου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατό του αποφασίζει την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.

Εκ του Δ.Σ.

Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου