Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Γεώργιος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ –  ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ, την Κυριακή 27/01/2019 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Καλυβιανάκης Κωνσταντίνος και Βαρβαντάκης Ματθαίος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Λιάγκος Θωμάς από το Λασίθι.

Με ανακοίνωση από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ –  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, την Κυριακή 27/01/2019 και ώρα 15:00 μ.μ., όρισε τα Μέλη μας ως Βοηθοί Διαιτητές κκ. Φραγκιαδάκης Ιωάννης και Λιοδάκης Εμμανουήλ με διαιτητή τον κ. Κουκουράκη Γεώργιο (Χανιών). Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Κουράκης Ιωάννης  από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ.-Ε.Π.Σ. Ρεθυμνου κ. Χατζημπεκιάρης Ιωάννης – Νικόλαος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 27-01-2019 στον αγώνα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κρασαγάκης Χρήστος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυραντωνακής Αντώνιος και τον κ. Δρακουλάκη Κωνσταντίνο, άπαντες από το Ηράκλειο.