Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΠΣ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣτην Κυριακή 25/10/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος και Βαρβαντάκης Ματθαίος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωαννίδης Γεώργιος από το Ηράκλειο.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Βασίλογλου Γεώργιος, ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής και κ. Βλαχάκης Γεώργιος ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣτην Κυριακή 25/10/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Γεωργόπουλος Νικόλαος (Χανίων) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Κοκκινάκης Βασίλειος από το Ηράκλειο.

Επίσης, στο τοπικό ντέρμπι ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ την Κυριακή 25/10/2020 και ώρα 15:00 μ.μ..  ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ διαιτητής του αγώνα ο κ. Μανδαλενάκης Εμμανουήλ (Ηρακλείου), Α΄ Βοηθός Διαιτητής ο κ. Λιοδάκης Εμμανουήλ (ΣΔΠ Ρεθύμνου) ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής ο κ. Κατσογιάννης Ηλίας (Ηρακλείου),  και παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Δελήμπασης Κυριάκος (ΣΔΠ Ρεθύμνου).