Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑO ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ ΑO ΠΟΡΟΥτην Κυριακή 12/01/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Καλυβιανάκης Κωνσταντίνος και Βλαχάκης Γεώργιος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο πάτερ Πνευματικάκης Εμμανουήλ από το Λασίθι.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κκ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος (Α΄ Βοηθός Διαιτητή) και Βαρβαντάκης Ματθαίος (Β΄ Βοηθός Διαιτητής), ορίσθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε αγώνα Γ΄Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣτην Κυριακή 12/01/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Τζάμος Δήμος (Καστοριάς). Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Παπαδάκης Εμμανουήλ από το Λασίθι.

Επιπλέον, το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος , ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 12/01/2020 στον αγώνα ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ – ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Γεωργόπουλος Νικόλαος, με βοηθούς διαιτητές τους κκ. Κολοκοτρώνης Ιωσήφ και Μαυρεδάκης Νεκτάριος, άπαντες από τα Χανιά.