Το Δ.Σ. του ΣΔΠΡ, παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα στους Αθλητικούς χώρους του Ρεθύμνου κατά των μελών μας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του!!!!!, καθώς ορισμένοι “Αξιωματούχοι” του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, ΔΕΝ προασπίζουν την ΒΙΑ έχοντας φτάσει πλέον στο τέλος του πρωταθλήματος ΕΠΣΡ. Επιπλέον, όπως προκύπτει από επίσημη αναφορά «λάσπης» στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο κατά Θεσμοθετημένων Ποδοσφαιρικών και Διαιτητικών Οργάνων, συγκεκριμένοι “Αξιωματούχοι” εξακολουθούν και φέτος να «φαντάζονται», ή  να μη αντιλαμβάνονται ή να μην επιθυμούν το υγιές ποδόσφαιρο και το καλό της Ρεθυμνιώτικης Διαιτησίας.

Καθήκον μας είναι να θωρακίσουμε με κάθε μέσο τον Θεσμό του ποδοσφαίρου και οι διαιτητές μας να λειτουργούν Ελεύθερα, με σωστή Συνείδηση και Ανεπηρέαστοι από επικοινωνιακές πιέσεις/ανακοινώσεις «μικρών» παραγόντων, κάτω από την πλήρη εφαρμογή εκ μέρους μας, του «Laws of The Game».

Τονίζουμε, προς κάθε κατεύθυνση, ότι κάθε απόπειρα στοχοποίησης των διαιτητών μας με οποιοδήποτε μέσο, αφενός μεν μας αφήνει ξεκάθαρα ανεπηρέαστους και προσηλωμένους στο Λειτούργημά ΜΑΣ, αφετέρου δε επιτείνει εκ μέρους ΣΑΣ την ΠΛΗΡΗ έλλειψη εμπιστοσύνης σας στο Ρεθυμνιώτικο ποδοσφαίρο/διαιτησία και υποδαυλίζοντας για ακόμη μια φορά τη βίαιη οπαδική αντιπαράθεση στους κόλπους μας.

Καλούμε τους Αξιωματούχους του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου να αναλογιστούν την κομβική τους ευθύνη και την επιτακτική υποχρέωσή τους να συμβάλλουν σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια, που τείνει στην προαγωγή των Ρεθυμνιωτών μας αθλητών τόσο στο χώρο του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου όσο και στην διαιτησία καθώς και στην εξάλειψη του φαινομένου της βίας από τους αθλητικούς μας χώρους.

Εκ του ΔΣ

ΣΔΠΡ