Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του Μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Μισιρίων στο παιχνίδι «ΑΟ ΑΡΗΣ» – «ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» από τον Πρόεδρο της ομάδος, «ΑΟ ΑΡΗΣ» Βαρούχα Νεκτάριο, μετά την λήξη του αγώνα μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Η άνανδρη επίθεση στα αποδυτήρια των διαιτητών του γηπέδου αλλά και η αθυρόστομη εξυβριστική γλώσσα που εκδήλωσε ο Βαρούχας Νεκτάριος είχε απώτερο στόχο να πλήξει σωματικά, ηθικά και ψυχολογικά το Μέλος μας.

Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.

Επειδή, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αλλεπάλληλες πράξεις βίας, γίνεται λόγος από Αξιωματούχους ή ποδοσφαιριστές ή οπαδούς με βίαιη διαγωγή, έλλειψη παιδείας, όπου προάγουν τη βία ως ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου,

καλούμε για πολλοστή φορά την Διοργανώτρια Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες τις και να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και το «προϊόν» της, για το καλό του Ρεθυμνιώτικου Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Η λύση από την πλευρά μας ως Σ.Δ.Π.Ρ. είναι απλά:

Κανένα Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν θα ορίζετε στην ομάδα «ΑΟ ΑΡΗΣ» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.