Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Μελάμπων στο παιχνίδι «Α.Ο. Μελάμπων – «Α.Ο. Λιβαδίων» από δύο οπαδούς της ομάδος «Α.Ο. Μελάμπων».

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνουμε ότι προάγουμε ξεκάθαρα το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς. Επιπρόσθετα, θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Σωματείου της ομάδος «Α.Ο. Μελάμπων» καθώς επίσης και στους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι έδωσαν μάχη και προστάτευαν την τριάδα μέχρι και την αποχώρηση τους ομαλά από το γήπεδο.

Με γνώμονα την αξιόλογη προσπάθεια του Σωματείου αποφασίσαμε κανένα Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν θα ορίζετε στην ομάδα «Α.Ο. Μελάμπων» για όσο διαρκέσει η τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου.  

Καλούμε την Διοργανώτρια Αρχή να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση των Μελών μας και ιδιαίτερα την ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Ρεθυμνιώτικου Ποδοσφαίρου.

 

Εκ του Δ.Σ.

Σ.Δ.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ