Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Γεώργιος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ –  ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, την Κυριακή 13/01/2019 και ώρα 15:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Γεωργακόπουλος Τιμολέων (Πειραια)  και  Παγουρτζής Δημήτριος (Πειραιά). Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος από την Βοιωτία.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ.-Ε.Π.Σ. Ρεθυμνου κ. Χατζημπεκιάρης Ιωάννης – Νικόλαος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 13/01/2019 στον αγώνα ΑΕΚΚ ΣΥΝΚΑ – ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Βασάκης Εμμανουήλ με βοηθούς διαιτητές τον κ. Δασκαλάκης Αντώνιος και τον κ. Τσαμπουράκης Γεώργιος, άπαντες από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπλ/τής Πρόεδρος της Ε.Δ.-Ε.Π.Σ. Ρεθυμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 13/01/2019 στον αγώνα ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ με ώρα έναρξης 15:30 π.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μόσχοσ Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Φραγκιαδάκης Γεώργιος και τον κ. Καφεσάκησ Εμμανουήλ, άπαντες από το Λασίθι.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 13/01/2019 στον αγώνα ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κουκουράκησ Γεώργιος, με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυρεδάκη Νεκτάριο και τον κ. Τσιλίκα Ιωάννη, άπαντες από τα Χανιά.