Με ανακοίνωση από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. ορίσθηκαν Μέλη μας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ –  ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ, στο γήπεδο Ιεράπετρας το Σάββατο 15/12/2018 και ώρα 15:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μαχαίρας Ευστράτιος (Αθηνών) με Βοηθούς τον κ. Κοκμοτό Ιωάννη (Δωδεκανήσου), πρώην Μέλος ΣΔΠ Ρεθύμνου και τον Λιοδάκη Εμμανουήλ (Ρεθύμνου). Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωαννίδης Γεώργιος από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ.-Ε.Π.Σ. Ρεθυμνου κ. Χατζημπεκιάρης Ιωάννης – Νικόλαος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 16-12-2018 στον αγώνα ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ – ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Γεωργόπουλος Νικόλαος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυρεδάκης Νεκτάριος και τον κ. Τσιλίκα Ιωάννη, άπαντες από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπλ/τής Πρόεδρος της Ε.Δ.-Ε.Π.Σ. Ρεθυμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 16-12-2018 στον αγώνα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ με ώρα έναρξης 15:30 π.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Γεωργόπουλος Νικόλαος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Τσιλίκα Ιωάννη και τον κ. Μαυρευδάκη Νεκτάριο, άπαντες από τα Χανιά.