Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, την Τετάρτη 12/05/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Δασκαλάκης Αντώνιος (Ηρακλείου) και Δασκαλάκης Ιωάννης (Ηρακλείου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Δεδότσης Δημοσθένης από τα Χανιά.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής και κ. Βαρβαντάκης Γεώργιος ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝτην Τετάρτη 12/05/2021 και ώρα 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μαραντωνάκης Νικόλαος (Χίου) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωαννίδης Γεώργιος από το Ηράκλειο.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Τετάρτη 12-05-2021 στον αγώνα ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ – ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ, με ώρα έναρξης 17:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Μόσχου Δημήτριος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Φραγκιαδάκης Γεώργιος και τον κ. Κοκοτάκης Μιχαήλ, άπαντες από το Λασίθι.