Το Μέλος του Σ.Δ.Π.Ρ. κ. Σταυρουλάκης Ραφαήλ, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ – ΑΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΚΑτην Τετάρτη 21/10/2020 και ώρα 16:00 μ.μ.. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος και Βλαχάκης Γεώργιος, άπαντες από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Δοκιμάκης Ιωάννης από τα Χανιά.

Τα Μέλη του Σ.Δ.Π.Ρ.  κ. Βασίλογλου Γεώργιος, ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ως Α΄ Βοηθός Διαιτητής και κ. Λιοδάκης Εμμανουήλ ως Β΄ Βοηθός Διαιτητής σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΛΜΥΡΟΣτην Τετάρτη 21/10/2020 και ώρα 16:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ταμπουρατζής Μιχαήλ (Λασιθίου) και παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Τριανταφύλλου Γεώργιος από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Πρόεδρος της Ε.Δ Ρεθύμνου κ. Χριστοδουλάκης Δημήτριος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Τετάρτη 21/10/2020 στον αγώνα ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΟ ΠΟΡΟΣ με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ.. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Τρίγκας Νικόλαος με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυρεδάκης Νεκτάριος και τον κ. Κολοκοτρώνης Ιωσήφ, άπαντες από τα Χανιά.

Το Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Δ. Ρεθύμνου κ. Δελήμπασης Κυριάκος, ορίσθηκε από την Κ.Ε.Δ. – Ε.Π.Ο ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνα Γ΄ Εθνικής, την Τετάρτη 21/10/2020 στον αγώνα ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ. . Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Σαμιωτάκης Εμμανουήλ, με βοηθούς διαιτητές τον κ. Μαυραντωνάκης Αντώνιος και τον κ. Σφακιανάκης Δημήτριος, άπαντες από το Ηράκλειο.