Ενόψει του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΡ, πρωτίστως το ΔΣ του ΣΔΠΡ θα θέλαμε να απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της Ένωσης μας που έλαβαν μέρος στο θεσμό.

Παράλληλα ευχόμαστε στους φιναλίστ να έχουν έναν Τελικό Αγώνα αντάξιο της πολύχρονης ιστορίας και του πολιτισμού μας και φυσικά όλα να κυλήσουν ομαλά, δίχως τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος.

Ο φετινός τελικός είναι σίγουρο ότι οργανωτικά θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί αγωνιστικά από δυο ιστορικές και πολύ αξιόλογες ομάδες, την «ΑΕ Μυλοποτάμου» και τον «ΑΟ Επισκοπής».

Ραντεβού λοιπόν όλοι οι Φίλαθλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημοτικό στάδιο Σοχώρας, να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα, πλούσιο θέαμα, ικανοποιώντας πλήρως τον φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες, με τελικό πρωταγωνιστή τα διαγωνιζόμενα Σωματεία, στα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσουν για το «ευ αγωνίζεσθε».

Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες του Ρεθύμνου και φυσικά στην Ρεθυμνιώτικη διαιτητική μας τετράδα του ΣΔΠΡ, με την πεποίθηση να περάσουν απαρατήρητοι.

Εκ του

ΔΣ ΣΔΠΡ