Με αφορμή την ανασυγκρότηση του ΔΣ της ΕΠΣΡ αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε ως τώρα με όλα τα Μέλη της ΕΠΣΡ.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Ρεθύμνου, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων Προέδρου νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΡ κ. Χνάρη Τίτου, εκφράζουμε στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΣΡ και στους εκλεκτούς συνεργάτες του, τα Θερμά μας Συγχαρητήρια.

κ. Πρόεδρε,

με την δική σας φιλοσοφία και όλα τα οράματά που θα υλοποιήσετε, να στοχεύσουν και να εκπληρώσουν πλήρως την εξεύρεση επιτυχών λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτεχνικός μας Αθλητισμός.

Σας δηλώνουμε ότι ο ΣΔΠΡ είναι ευθύς, σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας, ενώ παράλληλα από κοινού εκφραστές των σκέψεων και των αποφάσεων σας, που θα στοχεύουν στην άνοδο της Ρεθυμνιώτικης Διαιτησίας αλλά και του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη, κουράγιο για ένα έργο γόνιμο και αποτελεσματικό υπό συνθήκες διαφάνειας και ευγενούς άμιλλας, στο υπόλοιπο της θητείας σας.

 

Εκ του Δ.Σ.

ΣΔΠΡ