Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Παγκρήτια συγκέντρωση από τον Πρόεδρο της Ο.Δ.Π.Ε. κ. Καραμάνη Ηλία, στα Γραφεία του ΣΔΠΡ με καθολική συμμετοχή όλων των ΣΔΠ της Κρήτης.

Ο κ. Καραμάνης, μας ενημέρωσε λεπτομερώς για τα τελευταία τεκταινόμενα της διαιτησίας και της Ομοσπονδίας μας, καθώς επίσης και τις ακροάσεις που είχε τόσο με την ΚΕΔ/ΕΠΟ όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Παρόντες ήταν το Δ.Σ. του ΣΔΠ Ρεθύμνου καθώς επίσης οι κκ. Γιαννακάκης Παναγιώτης (ΣΔΠΧ),  Κοκκινάκης Βασίλειος και Λεονταράκης Χάρης (ΣΔΠΗ) και Λιάγκος Θωμάς (ΣΔΠΛ).

Στην συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο πολυτελέστατο εστιατόριο UPANO όλων των Μελών του ΣΔΠΡ με τις οικογένειες τους, όπου το Δ.Σ. του ΣΔΠΡ μοίρασε δώρα στα παιδιά και στις γυναίκες των διαιτητών.

Επιπρόσθετα, απονείμαμε τα διπλώματα στους νέους διαιτητές της προηγούμενης σχολής διαιτησίας και ακολούθησαν οι κάτωθι βραβεύσεις:

  • Καραμάνης Ηλιας, Πρόεδρος ΟΔΠΕ, για την προσφορά του στο χώρο της Πανελλήνιας διαιτησίας.
  • Γενεράλης Ιωάννης, επιχειρηματίας, για την προσφορά του στην κοινωνία του Ρεθύμνου.
  • Βυζιργιαννάκης Γεώργιος – Μάριος, Μέλος Ε.Δ. ΕΠΣΡ, για την αποχώρηση από την ενεργό δράση.
  • Βοσκάκης Μιχαήλ, π. Διαιτητής Super League, εν-ενεργεία διαιτητής ΣΔΠΡ, για την προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε εορταστικό κλίμα συνοδεύοντας μας το σχήμα του Κανδήρου Κωνσταντίνου με λαϊκές νότες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη Γεώργιο, το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου κ. Λαχνιδάκη Δημήτριος, το Δ.Σ. της ΕΠΣΡ κκ. Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος, Στεφανάκης Νικόλαος, Γαζανός Ιωάννης, Μαρκουλιδάκης Νικόλαος και τον εκπρόσωπο του Τοπικού Τύπου Ρεθύμνου κ. Σταρά Γεώργιο για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε όλα τα Μέλη που παραβρέθηκαν, τους χορηγούς μας καθώς και τον ιδιοκτήτη κ. Παυλάκη Ηλία για το έξοχο δείπνο που μας παρείχε.

Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα.