Το ΔΣ του ΣΔΠΡ και τα Μέλη μας, είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρούν το Σωματείο «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ» τόσο για την αξιοπρεπέστατη πορεία στην Γ΄ Εθνική όσο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου συνεχίζει να μας τιμά με την παρουσία της στις Επαγγελματικές Κατηγορίες ΕΠΟ.

Επίσης να συγχαρούμε το Σωματείο-Πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣΡ «ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ» καθώς και όλους τους συντελεστές, για την φετινή επιτυχία τους και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Επιπλέον, τα θερμά συγχαρητήρια στον επιθετικό ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ, κ. Βελονάκη Γεώργιο, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ Α΄ ΕΠΣΡ με 50 γκολ, αλλά και την κατάρριψη του ρεκόρ στην ιστορία Ρεθυμνίων σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΡ. Ευχόμαστε η «ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ» να καθιερωθεί στα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα της ΕΠΟ και η Επαρχία Μυλοποτάμου να καταφέρει να αναδείξει Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές.

Μετά το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς, ευχόμαστε και στα πρωτοπόρα Σωματεία της Β΄ ΕΠΣΡ «ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ», «ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ» και «ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ» καλή πορεία στην Α΄ ΕΠΣΡ Κατηγορία και να πετύχουν τους στόχους τους.

Τέλος, τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα Κ16 Μικτή ΕΠΣΡ όπου μετά την αξιοπρεπέστατη συμμετοχή/παρουσία στο Διεθνές Τουρνουά «Γκαετάνο Σιρέα» στην Ιταλία, κατάφερε και κατέκτησε τον Παγκρήτιο Τίτλο «Η Μάχη της Κρήτης» στο Λασίθι. Αυτά τα παιδιά είναι ο καθρέπτης του Ρεθυμνιώτικου Αθλητισμού και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καμαρώσουμε στο μέλλον σε μεγαλύτερες Επαγγελματικές Κατηγορίες.

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και Υγεία σε όλο το Ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο.

Εκ του ΔΣ

ΣΔΠΡ